donderdag 19 juni 2014

Chyluslekkage

Slikfoto's, lek daarop ontdekt, drain aangelegd en meer dan 5 liter afgevoerd.  Geen wonder dat ik me steeds rotter ging voelen de afgelopen dagen.  Behalve de rotpijn van de drain, ben ik ontzettend opgeknapt.
Operatie van een half uur wordt zo snel mogelijk gepland. Om het lek dichte. Wel dezelfde ribben weer even openbuigen. Erg druk die OK's hier, dus vindt maar eens een plekje. Ben hier nog wel even zoet. Eerst maar eens voldoende pijnstillers afsmeken om de nacht door te komen.
Het is nog niet afgelopen.....

5 opmerkingen:

  1. Beste Joop, Heel veel sterkte en we bidden voor herstel en dat je weer, zo spoedig als mogelijk,het ziekenhuisbed kunt verlaten. Hartelijke groet,ook voor Sjanie, Marius en Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Joop,

    Wat ben je kwetsbaar na zo'n operatie.... Door jouw schrijfsels krijg je bijna de indruk dat het allemaal wel meevalt, en dan ook nog zo snel uit het ziekenhuis. Hoop dat je thuis wat meer slaap hebt gekregen, voor het korte tijdje dat je er was. Sterkte bij deze tegenvallers, we blijven voor je bidden! Het liturgisch avondgebed klopt nl. niet echt wanneer jij er niet bent :)

    Groet Sjoerd en Lieneke en de kinderen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha joop
    Kan ik me voorstellen dat je opknapt als er 5 liter vocht weggehaald wordt.Moeilijk voor je dat je weer geopereerd moet worden. Wij denken aan jou en Sjanie en blijven bidden om genezing en moed
    Hartelijke groeten van Ben en Gerda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Joop, wat moeilijk allemaal, we hopen en bidden dat je weer gauw opknapt na de operatie. Jammer dat dit er nog achter aan komt! Maar Joop..Hij gaat met je mee!! Liefs Aga.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ...aaaarrrggh!! wat een rottige nasleep na zo'n pittige operatie.... Denk aan je Joop, heel veel sterkte weer..!!

    Groet,
    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen